Natuurlijk Monique

Schoonheid van binnen en buiten

Hormonaal- en Voedingsconsult

Je hormonen in balans!
Heb je last van vermoeidheid/gebrek aan energie, overgewicht, opgeblazen gevoel, huidproblemen, voedselintoleranties, stemmingswisselingen, slaapproblemen, migraine/hoofdpijn, stress, burn-out….? Dit is slechts een kleine greep uit de symptomen die kunnen wijzen op een ontregelde hormoonhuishouding. Je hoort weleens de uitspraak, je bent wat je “eet”, ik zou er graag aan toe willen voegen je bent wat je “weet”. 


"Sinds ik me onder begeleiding van Monique bewust ben geworden wat hormonen 
en voeding met elkaar te maken hebben, heb ik van alle diëten en lightproducten 
voorgoed afscheid genomen. Ik eet nu lekker, smakelijk en volwaardig 
waardoor ik lekker slank blijf en goed in mijn vel zit!" - Ilja

 

Uit balans
Veel van de huidige diëten, trainingsmethoden en leefstijladviezen brengen jouw hormonen uit balans! Daardoor wordt je futloos, ongezond en krijg je overgewicht. De meeste diëten houden namelijk geen rekening met je hormonen. In het begin vliegen de pondjes eraf, maar later komen ze er weer snel bij, en je krijgt er zelfs nog een extra schepje vet voor terug.
Als je denkt vanuit een lage inname van energie (voeding) en een zo hoog mogelijk verbruik ervan (teveel of verkeerd sporten), dan ga je de strijd aan met je hormonen. En die strijd win je nooit!

Het zijn je hormonen
Het goede nieuws is dat je door bewustwording dit proces kunt terugdraaien! Door middel van gezonde voedingskeuzes, eventueel aangevuld met vitamines, de juiste training en stressmanagement. Tijdens mijn consulten begeleid ik je graag om die verandering teweeg te brengen! Bel me of stuur me een berichtje en ik licht je mijn werkwijze toe! Want…het ligt niet aan jou. Het zijn je hormonen!


Wil je meer weten over de impact van niet alleen je voeding, maar ook van cosmetica- en verzorgingsproducten op je lichaam en hormoonhuishouding? Kijk dan naar deze uitzending van Panorama: Hormoonverstoorders. Het is echt de moeite waard en het wordt op een makkelijker manier uitgelegd!

 


"
Het voelt geestelijk al opgeruimd en prettig door deze nieuwe way of life. Weet wat je eet. Het geeft mij nu al een gelukkiger gevoel en hopelijk zal in de komende tijd mijn gewicht dit ook ervaren. De professionele begeleiding en enthousiasme van Monique gaf mij een boost en motivatie om er aan te beginnen en vol te houden. Ben nu al heel blij met mijn nieuwe way of life en bewust wording van eten." - Gaby


Een hormonaal-&voedingsconsult bestaat uit 3 afspraken;

  1. Een uitgebreid intakegesprek waarbij we samen een vragenlijst doornemen, waarbij het doel wordt gesteld, vastgesteld wordt welke hormonen er uit balans zijn en eventuele aanvullende belangrijke informatie wordt doorgenomen. Deze intake duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en vormt de basis voor het voedingsplan.
  2. De uitleg van het persoonlijke voedings-, bewegings- en stresscouncelingsplan. Hierbij laat ik je ook verschillende producten zien en proeven die misschien tot dan nog helemaal nieuw voor je zijn. Dit consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tussendoor mag je me een mail sturen met alle vragen die je hebt!
  3. Bij het 3e consult kijken we naar de behaalde resultaten, de dingen waar je nog tegenaan loopt, eventuele aanpassing van het voedingsplan en krijg je aanvullende informatie over voeding om je kennis uit te breiden. Dit consult duurt ongeveer 1 uur.

 De kosten bedragen 195,- euro.


Wil je graag meer informatie of een afspraak maken voor een intake? Maak dan een afspraak voor een Hormoon- en Voedingsconsult. Ik leid je graag naar een nieuwe energieke lifestyle!


Het ligt niet aan jou, het zijn je hormonen!

 

website hormoonfactor