Natuurlijk Monique

Schoonheid van binnen en buiten

De schoonheidssalon

In mijn beautysalon kun je (h)eerlijk genieten van schoonheidsbehandelingen met de biologische producten van Lakshmi. Ik vind het heel belangrijk dat mensen die bij mij komen kunnen genieten van een behandeling en zich op hun gemak voelen. Het gevoel van "nu is het even tijd voor mij". 


Een ontspannende behandeling dus, met resultaat!

2018 - een nieuw jaar, een nieuwe stap

Ik heb het aangedurfd om een mooi nieuwe stap te nemen in het nieuwe jaar! Ik werk ik al weer 5 jaar met veel plezier en naar volle tevredenheid in mijn salon met mooie biologische huidverzorgingsproducten en mag ik mensen begeleiden die hormonaal uit balans zijn. Wat ik steeds vaker te horen krijg is dat mensen last hebben van (chronische) stress, moe zijn of zelfs helemaal kapot zijn en niet weten hoe ze de batterij weer op kunnen laden. Graag wil ik bij dit soort klachten meer kunnen betekenen voor jullie en ben ik al enige tijd bezig hoe dat zou kunnen. In mijn zoektocht zijn de verzorgingsproducten van Lakshmi op mijn pad gekomen. Wat mij hier vooral in aanspreekt zijn de heerlijk geurende en ontspannende bloemengeuren volgens ayurveda, aromatherapie en naturopathie (natuurgeneeswijzen).

Met deze producten kan ik de behandeling helemaal afstemmen op wat jij op dat moment nodig hebt qua huidtype en innerlijk welzijn. Het mooie is dat alle ingrediënten (kruiden, zaden, bloemen, vruchten) geproduceerd worden in de landen van herkomst en daardoor een hogere energetische waarde bevatten.

Vanaf 8 januari 2018 gebruik ik tijdens de behandelingen de Lakshmi producten en natuurlijk zal ik je hier dan uitgebreid over informeren en de tijd nemen om de juiste producten te kiezen voor je huid.

Heb je nog geen afspraak staan? Dan nodig ik je graag uit om vrijblijvend langs te komen voor meer informatie, lekker te voelen en te ruiken aan de producten of een afspraak te maken voor een korte kennismakingsbehandeling (30 minuten). Maak een afspraak

Binnenkort vind je hier meer informatie over de behandelingen.